O NAMA

Escape Room Door 404 je svet put originalnih Escape Room igara i avantura

Sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću, kreirali smo najbolje, najrazličitije i originalne Escape Room igre i avanture. Mi smo tu da Vam pružimo nezaboravne avanture, koje će ostaviti trajan utisak na Vas i Vaše prijatelje.

Naši dizajneri igara i Game Master-i su stručni i profesionalni, koji će Vas pratiti kroz igru i pružiti podršku prilikom rešavanja logičkih i tematskih zadataka. Naše Escape Room igre su osmišljene tako da pruže realnu situaciju i iskustvo koje će ostati u Vašim uspomenama.

Kod nas u DOOR 404, svaki detalj je pažljivo razrađen, od scenarija do dekoracije, kako bi pružili autentično iskustvo. Naše Escape Room igre su kreativne, zabavne i napete, a mi smo tu da Vam pružimo podršku i da Vam pomognemo da pobedite naše igre.

Bilo da se radi o porodičnim aktivnostima, druženjima, team building-u, proslavi rođendana ili drugim događajima, mi smo tu da Vam pružimo najbolje moguće doživljaje.
Kod nas u Escape Room Door 404, bićete u mogućnosti da stvorite nezaboravne uspomene i doživite avanture koje ćete dugo pamtiti.