Escape Room Design

“Veoma smo ponosni na to da je naša kompanija DOOR 404 postala sinonim za najbolje, najkreativnije i najoriginalnije Escape Room igre.
Ostvarili smo divnu saradnju sa različitim kompanijama, podigli naše kapacitete i na taj način pomerili granice i otvorili nove mogućnosti poslovanja za naše partnere.
Veliko nam je zadovoljstvo da smo tako doprineli boljoj atmofseri u kompanijama, na zanimljiv i originalan način, kroz interaktivne igre među zaposlenima ili posetiocima određenog događaja”.

NAŠI PROJEKTI:

TICKET HUNT

Povodom filma Escape Room 1, igra koja je Escape Room entuzijastima pružila nezaboravno iskustvo rešavanja logičkih zadataka u najboljem biskopu u Srbiji – Arena Cineplex u Novom Sadu, kao i brojne nagrade poput karata za najbolji evropski festival – EXIT, zatim karte za bioskop i vaučere za naše igre po slobodnom izboru.

CYCLOPS VIRUS

Treasure Hunt, osmišljen za jednu od vodećih IT kompanija – Symphony, igra je u okviru koje su se zaposleni na potpuno novi i drugačiji način upoznali sa novom poslovnom zgradom.

CAPRIOLO BAJS HUNT

Igra kreirana povodom Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu, tokom koje su igrači na prostoru čitave Petrovaradinske tvrđave prevazili prepreke kroz interaktivne zadatke i osvajali brojne nagrade, kao što su bajsevi!

CINEMA HUNT

Nova avantura u bioskopu Cineplexx Promenada inspirisana filmom Escape Room 2, bila je prilika da najbolji timovi, koji uspešno prevaziđu sve izazove, osvoje čitavu bioskopsku salu samo za sebe i uživaju u privatnim projekcijama filma.

Ako vas još nismo ubedili da postanete deo naše avanture, to će sigurno učiniti naši zadovoljni partneri sa njihovim utiscima:

Želite drugačiju avanturu, kreiranu samo za vas? Osmislićemo potpuno nove izazove, podići vam adrenalin i zajedno stvoriti nezaboravne uspomene! Mi smo tu da koncipiramo igru samo za vas, a vaše je da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili na broj telefona. I naravno, uspešno prevaziđete prepreke i pronađete izlaz u vašoj avanturi! 🙂

NAŠI PRIJATELJI

radno vreme

Ponedeljak – Petak
14.00 – 23.00
Subota – Nedelja
12.00 – 23.00