ESCAPE ROOM DESIGN

Mi smo tim kreativnih dizajnera koji su strastveni prema svom poslu i naš cilj je da pružimo najbolje Escape Room dizajne i doživljaje koje će osigurati nezaboravno iskustvo za Vaše i naše igrače.

Naši Escape Room dizajnovi su originalni, zanimljivi i kreativni, a uključuju sve što je potrebno za pravljenje atraktivne i uzbudljive Escape Room igre. Od zabavnih tema do mračnih i mističnih avantura, imamo dizajne koji će odgovarati svakom ukusu.

Svi naši dizajni su lako implementirani i prilagođeni su za objekte različitih veličina i kapaciteta. Uključuju detaljna uputstva o igri, a mi smo tu da Vam pomognemo ukoliko imate bilo kakva pitanja tokom izgradnje Vašeg Escape Room-a.

Ukoliko želite da pružite nezaboravno iskustvo za svoje igrače ili da unapredite svoj Escape Room, onda ste na pravom mestu.
Pregledajte naše igre za prodaju i odaberite dizajn koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Radujemo se Vašoj narudžbi i želimo Vam uspešan Escape Room biznis!

ESCAPE ROOM DIZAJNOVI OBUHVATAJU:

Scenario
Dijagram igre
Zadatke
Uputstvo igre
Uputstva za resetovanje igre
Muziku i zvučne efekte
Audio snimke
Video snimke
Tehnička rešenja
Štampu
Listu za kupovinu svih elemenata

Naši Escape Room dizajnovi obuhvataju:

Postavite i vi nove, nesvakidašnje i zanimljive izazove u vašem gradu i dozvolite da budemo vaši partneri u toj avanturi! Entuzijasti koji žele da otvore DOOR 404 Escape Room centar u svom gradu, mogu da naruče naš Escape Room dizajn putem e-mail adrese ili na broj telefona.

Fascinirajte klijente sa igrama koje nikoga do sada nisu ostavile ravnodušnim i koja su osvojila mnoga srca igrača.

NAŠI PROJEKTI:

TICKET HUNT

Povodom filma Escape Room 1, igra koja je Escape Room entuzijastima pružila nezaboravno iskustvo rešavanja logičkih zadataka u najboljem biskopu u Srbiji – Arena Cineplex u Novom Sadu, kao i brojne nagrade poput karata za najbolji evropski festival – EXIT, zatim karte za bioskop i vaučere za naše igre po slobodnom izboru.

CYCLOPS VIRUS

Treasure Hunt, osmišljen za jednu od vodećih IT kompanija – Symphony, igra je u okviru koje su se zaposleni na potpuno novi i drugačiji način upoznali sa novom poslovnom zgradom.

CINEMA HUNT​

Nova avantura u bioskopu Cineplexx Promenada inspirisana filmom Escape Room 2, bila je prilika da najbolji timovi, koji uspešno prevaziđu sve izazove, osvoje čitavu bioskopsku salu samo za sebe i uživaju u privatnim projekcijama filma.

Bajs Hunt

CAPRIOLO BAJS HUNT

Igra kreirana povodom Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu, tokom koje su igrači na prostoru čitave Petrovaradinske tvrđave prevazili prepreke kroz interaktivne zadatke i osvajali brojne nagrade, kao što su bajsevi!

18+

SLUTY MOTEL

COMING SOON!
Escape Room Adult Game.