Franšiza
ESCAPE ROOM NOVI SAD

“Mi smo tim entuzijasta koji već godinama dizajnira originalne, najbolje i najrazličitije Escape Room igre i tim koji svakodnevno osmišljava nove priče i događaje.
Naš motiv je da pomerimo granice Escape Room igara na vrlo specifičane i originalne načine, kako bi se igrači osećali kao glavni glumci u najboljim filmovima i imali događaje iza sebe za pamćenje i prepričavanje”.

Do sada smo napravili najuspešnije Escape Room igre kao što su:

SELEKTOR

The best escape room game by Door 404 Escape Room

Prva filmska Escape Room igra u Srbiji koju prati fantastičana priča i scenario sa tematskim zadacima i koja apsolutno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

KUTIJA IZGUBLJENIH LEGENDI

Kutija izgubljenih legendi

Prva portabilna igra u Srbiji, u kojoj je čitava soba smeštena u kovčeg prepun tragova, zadataka, propova i robotike.

POTRAGA ZA BLAGOM

Potraga za blagom

Prva Escape Room igra u Srbiji koja se dešava na otvorenom, u samom centru Novog Sada, gde se otkrivaju razne misterije koje skrivaju ulice i znamenitosti grada.

BETTER WORLD ALLIANCE

Online escape room game

Prva Online Multyplayer Escape Room igra u Srbiji je avantura u kojoj vi stvarate svet boljim mestom za život, od kuće ili iz kancelarije, boreći se protiv korupcije, globalnog zagrevanja i za slobodu informisanja.

TAJNA BESMRTNOSTI

Tajna besmrtnosti

Prva Escape Room igra na svetu koja na zanimljiv i unikatan način otkriva tajne najveće muzejske ustanove u Vojvodini – Muzeja Vojvodine svakog ponedeljka, po celom muzeju bez posetilaca.

NJENO VISOČANSTVO

Njeno visočanstvo

Prva Entertaining Escape Room igra u Srbiji koja u ritmu dovodi igrače do tragova i rešenja i koja veoma uspešno nasmeje igrače do suza.

Naši Escape Room dizajnovi obuhvataju:

Postavite i vi nove, nesvakidašnje i zanimljive izazove u vašem gradu i dozvolite da budemo vaši partneri u toj avanturi! Entuzijasti koji žele da otvore DOOR 404 Escape Room centar u svom gradu, mogu da naruče naš Escape Room dizajn putem e-mail adrese ili na broj telefona.

Fascinirajte klijente sa igrama koje nikoga do sada nisu ostavile ravnodušnim i koja su osvojila mnoga srca igrača.

NAŠI PRIJATELJI

radno vreme

Ponedeljak – Petak
14.00 – 23.00
Subota – Nedelja
12.00 – 23.00